Wij zijn Rudy Jansen van Rudy Jansen fotografie, en Linda Vermunt van Lin’s Woondeco. Kort geleden zijn wij een samenwerkingsverband aan gegaan.

Dit houdt in dat wij gestylde fotoshoots aanbieden voor jong en oud. Wat wij zeer belangrijk vinden is dat iedereen zich Uniek en Speciaal mag/kan voelen . Ieder persoon is een Limited Edition van zichzelf .

19 September hebben we onze eerste Shootings dag Feel Unique and Special. Een Shootings dag waar iedereen zich voor in kan schrijven, alleen, met partner, met het gezin of met vriendinnen/vrienden. Op deze dag is er ook een visagiste/haarstyliste aanwezig die de vrouwen extra in het zonnetje zal zetten, door een mooie make-up aan te brengen en het haar te Stylen desgewenst.

Iedereen wordt op een unieke wijze in een bijzondere styling op de foto gezet. En zal terugkijken op een onvergetelijk moment.

*Feel Unique and Special* 

 Styling Shoot 

19 September 2020

Locatie ; Laagstraat Ossendrecht

Heb jij altijd al willen stralen tijdens een geweldige Styling Shoot. 

Met je partner, vriendinnen/vrienden met het gezin of gewoon alleen. Ben jij degene die nog steeds op zoek is naar die unieke Profielfoto van jezelf.   

Dan is dit jouw moment!!

Droom weg in een Ibiza Sfeer.

Laat je verwennen door onze Visagiste/ Haarstyliste, 

en voel je Uniek en Speciaal tijdens deze geweldige Shoot.

Na afloop ontvangt iedereen een leuke Goodiebag.

De prijzen:

*  1 persoon € 137,50  ( 12 foto’s digitaal ) 

*  2 personen € 275,-  (12 foto’s digitaal ) 

*  tot max 4 pers: €  350,00 ( 12 foto’s digitaal ) 

*  meer als 4  tot  max 6 pers. € 399,00  ( 12 foto’s digi

 

Informatieformulier

Wilt u meer informatie, maak gebruik van dit formulier en stel uw vraag, U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten als u liever gebeld wordt
  • Vul uw telefoonnummer in als u liever gebeld wordt.